Βιογραφικό
Η Dr ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥ διατηρεί ένα σύγχρονο ιατρείο στα Γλυκά Νερά Αττικής επί της οδού Λευκάδος 3 (Παλαιό Δημαρχείο). Είναι ενεργή συνεργάτιδα της Μαιευτικής Κλινικής “Μητέρα” καθώς και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ.
γυναικολογοσ γλυκα νερα, γυναικολόγος Γλυκά Νερά, Κυριακή Αργυρού, Αργυρού γυναικολόγος, Μαιευτήρας, Γυναικολόγος, γυναικολόγος γυναίκα
238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-238,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Βιογραφικό

Βιογραφικό και καριέρα

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

 

  • Μετεκπαίδευση στην Παθολογία της Κύησης
  • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή
  • Ειδικότητα Μαιευτικής – Γυναικολογίας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

  • Ιδιωτικό Γυναικολογικό Ιατρείο
  • Συνεργάτιδα των Μαιευτικών Κλινικών “Μητέρα”
sep

Ιατρείο

Η Dr ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥ διατηρεί ένα σύγχρονο ιατρείο στα Γλυκά Νερά Αττικής επί της οδού Λευκάδος 3 (Παλαιό Δημαρχείο). Είναι ενεργή συνεργάτιδα της Μαιευτικής Κλινικής “Μητέρα” καθώς και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει ως  κύριο σκοπό την προστασία και προαγωγή των κοινών επαγγελματικών και επιστημονικών σκοπών των Μαιευτήρων- Γυναικολόγων της Ελλάδος, είτε ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, είτε συνδέονται με οποιασδήποτε μορφής σχέση εργασίας ή συνεργασίας με τον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα, καθώς και η μέριμνα για την επιστημονική επιμόρφωση και την γενικότερη επαγγελματική τους βελτίωση ώστε να συμβάλλουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

 

Με ευρεία γνώση του αντικειμένου, συνεχή ενημέρωση για επιστημονικά θέματα η ιατρός προσφέρει εξειδικευμενες συμβουλές με διακριτικότητα και κατανόηση για ολα τα γυναικολογικά και μαιευτικά προβλήματα, όπως είναι η παρακολούθηση κύησης, διαταραχές κύκλου, υπογονιμότητας, εμμηνόπαυσης και αντισύλληψης. Στο ιατρείο της δρ. Κυριακής Αργυρού παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά-επεμβατικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις. Το έμπειρο προσωπικό όσο και η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας να είναι ευχάριστη.

sep

Προτεραιότητα

Απόλυτη προτεραιότητα για μας αποτελεί πάντα η προσπάθεια της γυναίκας να φροντίσει τη υγεία της και να τεκνοποιήσει με ασφάλεια για την ίδια αλλά και το νεογνό.

sep

Μαιευτικές Κλινικές

Η ιατρός συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη γυναικεία αναπαραγωγή. Είναι ενεργή συνεργάτιδα των Κλινικών:

Επικοινωνήστε

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού ή για να λύσουμε τις απορίες σας!